Bruiloft of trouwfeest?

Ga jij binnenkort trouwen of vier jij je bruiloft? Dan wil je natuurlijk ook een spectaculair trouweest dat familie en vrienden niet snel zullen vergeten! Wij bieden maatwerk shows aan speciaal voor trouwfeesten en bruiloften. Hierbij nemen we jullie mee in het proces om de show samen te ontwikkelen. Wij kunnen je ook advies geven als je nog in de oriëntatie fase zit met het plannen van jullie grote dag!

Voor dit soort gelegenheden is er heel veel mogelijk! Zo bieden wij Vuurwerkshows, lasershows maar ook special effects aan die binnen en buiten gebruikt kunnen worden! Denk hierbij aan de populaire elektrische koudvuur fonteinen (Sparkulars), vlammenwerpers en confetti. Het is ook mogelijk deze effecten te combineren in een gigantische show!

Vuurwerkshow

Wat is er romantischer dan jullie grote dag met een magische vuurwerkshow openen of afsluiten?

De bruiloft vuurwerkshows die wij geven wordt vaak persoonlijke muziek uitgekozen waar wij de vuurwerk effecten op programmeren zodat het een geheel wordt. Vaak zijn dit muziekstukken die voor de bruid en bruidegom een waardevolle betekenis hebben. Daarbij is het zelfs mogelijk zelf een voorkeur aan te geven wat betreft het kleurgebruik van het vuurwerk.

Wist je dat het ook mogelijk is jullie namen in vuurwerkletters te maken?

Je hoeft je geen zorgen te maken over vergunningen, dat regelen wij allemaal!

Lasershow

Verras jullie gasten met een spectaculaire lasershow! Tijdens een lasershow schieten en golven gekleurde laserstralen door de ruimte dansend op de muziek.

Een lasershow wordt steeds vaker toegepast op een trouwfeest vaak als opening of juist als afsluiting. Een lasershow bestaat altijd uit “beam” effecten en kan uitgebreid worden met projectie. Iedereen kent de beelden wel van lasers op dance festivals. De meest mooie kleuren stralen dansen op de beats van de muziek in allerlei vormen. Tijdens dit soort evenementen wordt eigenlijk alleen maar gebruik gemaakt van Beams. Bij een laserprojectie kunnen afbeeldingen en teksten geprojecteerd worden.

Een lasershow kan binnen en buiten gegeven worden. Belangrijk bij een buitenshow is om rekening te houden met de zonsondergang. Hoe donkerder het is hoe mooier de lasershow uit komt!

Samenstelling van de show

Een show voor een trouwfeest stellen wij altijd met de klant samen. Ons doel is elke show persoonlijk en uniek. Wij vinden het belangrijk dat hij helemaal aansluit op jullie als persoon zijnde. Afhankelijk van de gekozen effecten kan een show op veel punten gepersonaliseerd worden.

Bij een laser en een vuurwerkshow kan er zelf muziek gekozen worden die voor jullie een speciale betekenis heeft. Wij zullen dan hier de effecten op programmeren zodat deze op het juiste moment geactiveerd worden in de show.

Bij een lasershow is het ook mogelijk om teksten en illustraties/animaties te projecten. En bij vuurwerk is het mogelijk om aan te geven welke kleuren jullie mooi vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld jullie namen op een vuurwerk letter bord te zetten.

Een gemiddelde show duurt tussen de 6 en 12 minuten maar dit is natuurlijk geheel naar eigen wens in te vullen. De show kan ook uitgebreid worden met de onderstaande special effects.

Op aanvraag is het ook mogelijk een simulatie van de show te ontvangen.

SPECIAL EFFECTS

Sparkulars

Iedereen kent wel de prachtige zilveren vuurwerkfonteinen. Wij hebben hier een alternatief op en dat is de Sparkular. Dit is een machine die veilig binnen gebruikt kan worden. Door middel van een soort titanium poeder wordt hier een fontein effect gemaakt wat identiek is aan de vuurwerkfonteinen. Dit effect is brandveilig en kan vrijwel overal binnen gebruikt worden!

Confetti

Wil jij je bruiloft met een KNAL vieren? Dan zijn onze confetti effecten misschien wel iets voor je! Dit effect is ook perfect te combineren met een van onze shows. Vaak wordt confetti gebruikt om een show knallend af te sluiten en de confetti daarna langzaam neerdwarrelt op de gasten. Onze confetti shooters kunnen binnen en buiten gebruikt worden en zijn brandveilig.

Vlammenwerpers

Als je echt next level wilt gaan kun je ook voor vlammenwerpers kiezen. Dit is echt belevingsfactor XXL. De oogverblindende en gloeiendhete vuurballen kun je van ver af voelen. Dit effect wordt vaak gecombineerd met onze vuurwerkshows, ook omdat een binnenruimte vaak niet geschikt is voor vlammen. Zo moet de hoogte van een ruimte minimaal 10 meter hoog zijn en een diameter van minimaal 5 meter rondom de vlam waar zich geen objecten bevinden.

De grote dag!

Op jullie grote dag zullen wij ruim van tevoren aanwezig zijn om de benodigde apparatuur op te stellen voor de show. Afhankelijk van het soort show en eventuele special effects kan deze opbouwtijd variëren en dit zullen we in samenspraak met jullie doen. Na de opbouw zullen wij een droge testrun van de apparatuur draaien. Hiermee kunnen wij alle apparatuur goed testen en doormeten. Als dit in orde is staat de show klaar voor de start. De show kan in gestart worden met 1 druk op de knop. Dit zal op een vooraf afgesproken tijdstip zijn of een seintje van jullie. Ook is het mogelijk om zelf te show te starten door middel van een druk op een rode knop!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij staan open voor alle ideeën en denken graag mee om jullie perfecte dag nog mooier te maken!

💬 Heb je een vraag? Stuur een bericht!