SUPERNOVA

Fairy lights don’t make  Fairy  tales
We do.

Jij kiest de REBELS, wij maken een spectaculaire show

Supernova! Ervaar een adembenemende LED-drumshow op een geheel nieuw niveau, verrijkt met vuurwerk, lasers, live zang, en getalenteerde muzikanten en dansers. Dit is de moderne en onvergetelijke keuze voor sportevenementen, bedrijfsbijeenkomsten, stadsfestivals, en meer. Of je nu op zoek bent naar een hartverwarmende openingsact of een explosieve afsluiting voor jouw evenement, onze show zal jouw merk laten schitteren, zowel letterlijk als figuurlijk.

De mogelijkheden zijn grenzeloos, en we passen onze show nauwkeurig aan aan de behoeften van jouw evenement, of het nu binnen of buiten is. Ons toegewijde team neemt alle zorgen uit handen, en onze drie kernartiesten vormen het fundament van de voorstelling. Als je meer artiesten wilt toevoegen, is dat geen enkel probleem. Van vuurkunstenaars tot muzikanten, dansers en aerial acts…. Wij maken jouw show op maat. Jij kiest de artiesten, en wij leveren een onvergetelijke prestatie. 

Verlicht het ritme, beleef de magie: LED Drummer, waar muziek en licht samensmelten!

Maak kennis met de unieke wereld van onze LED Drummer – een meester in zowel ritmische finesse als creatieve vernuftigheid! Met een passie voor zowel muziek als technologie, creëert deze virtuoos zijn eigen betoverende shows, waarbij elke trommelroffel synchroon loopt met een schitterend lichtspel. Bovendien gaat zijn innovatieve geest verder dan het drumstel; hij ontwikkelt ook baanbrekende LED-producten die de grenzen van visuele performance verleggen. Deze LED Drummer is niet alleen een muzikaal genie, maar ook een visionair die zijn publiek betovert met een unieke mix van beats en licht!

Boek de supernova show nu!

Op maat gemaakt voor jouw evenement, 100% aanpasbaar (zowel binnen als buiten)!
Jij kiest de REBELS, wij verzorgen de show.

💬 Heb je een vraag? Stuur een bericht!