MysteryFX, Voor adembenemende en spetterende spektakelshows!

Wij zijn sinds 2013 actief en verzorgen special effects en professionele spektakelshows. U kan bij ons terecht voor alles op het gebied van Laser, vlammen, vuurwerk en totaalspektakels.

Wij zijn een zeer ervaren en gepassioneerd team uit omgeving Roermond in het mooie Limburg met een jarenlange praktijkervaring in de evenementen sector. Inmiddels hebben wij honderden shows mogen verzorgen in binnen en buitenland en zijn inmiddels toonaangevend met onze shows!

Special effects zijn tegenwoordig onmisbaar op vrijwel elk soort evenement. De special effects geven net dat beetje extra op uw evenement en geeft de bezoekers een echt WOW gevoel wat ze nog lang zullen heugen.

Wij beschikken over een breed assortiment special-effects, van lasers tot vlammenwerpers en van ballonnen tot electrische vuurwerkfonteinen. Bekijkt u ook eens onze portfolio met veel foto’s en video’s van onze shows en effecten om een indruk te krijgen van onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of meer informatie!

Explo SFX

Voor onze vuurwerkshows maken wij gebruik van Explo schietapparatuur. Zij behoren tot de wereld top van elektronische schietsystemen. Ook hebben wij diversen special effects van deze leverancier. Deze apparatuur werkt allemaal met elkaar samen zodat we hiermee een complete show kunnen neerzetten met verschillende soorten effecten.

MagicFX

Een andere leverancier van apparatuur die ook tot de wereldtop behoord is MagicFX. Ook hiervan maken wij gebruik van special effects en al onze confetti komt hier vandaan. Alle confetti die wij gebruiken is  DIN4102-1 CLASS B1 gecertificeerd en brandveilig.

Certificeringen

Wij zijn op het gebied van lasers en vuurwerk gecertifieerd.

KIWA logo

Kiwa certificeringen Vuurwerkdeskundige

Wij beschikken over de persoonscertificaten groot vuurwerk, Pyrotechnische speciale effecten en Beperkt toepassingsgebied. Hiermee zijn wij een professioneel en gecertificeerd beziger van vuurwerk.

Laserworld Academy logo

Laserworld Academy Laser Safety Officer

Laserveiligheid is enorm belangrijk wanneer men met krachtige laserprojectoren werken. Hiervoor hebben wij ons gecertificeerd om veilig met krachtige lasersystemen te kunnen werken.

💬 Heb je een vraag? Stuur een bericht!