Laserprojectie

Bent u op zoek naar een laserprojectie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel teksten als logo's projecteren op allerlei soorten vlakke achtergronden. Dit hoeft niet per se op een speciaal laserscherm te gebeuren maar kan ook bijvoorbeeld op gebouwen. Tegenwoordig wordt er regelmatig laser ingezet bij de promotie van evenementen etc.. Het is een ideale manier om aandacht te trekken en op een spectaculaire wijze uw product, dienst of evenement te promoten. Wij kunnen verschillende soorten projecties verzorgen:

- Logo projectie al dan niet in een animatie

- Tekst projectie

Bij een logo projectie is het principe heel simpel. U levert een logo aan. Dit kan op papier of digitaal. Wij zetten dit om naar een laser afbeelding zodat wij deze kunnen projecteren in de kleuren die u wenst. Eventueel kunnen we het logo of delen ervan laten bewegen (animeren).

Bij een tekst projectie kan een door u gekozen tekst geprojecteerd worden op een plek en achtergrond naar keuze. Ook is de kleur van de tekst te bepalen en is zelfs een kleurverloop mogelijk. Ook kan de tekst geanimeerd worden in de vorm van een lichtkrant of de letters onderling. (zie de video hieronder)